Storm XL+ S3 Näytä suurempana

Storm XL+ S3

Sievi ALU-pohjallisessa on lämpöä eristävä alumiinikerros. Pohjallisen alumiinikalvo heijastaa kylmää ulos ja lämpöä sisäänpäin.

Antistaattisella rakenteella varustetut jalkineet purkavat hallitusti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Vastuksen raja-arvot ovat 100 kilo-ohmia - 1000 megaohmia.

Kevyet ja ilmavat ESD -jalkineet purkavat hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Niiden vastuksen raja-arvot ovat tavallisia antistaattisia jalkineita tiukemmat (100 kilo-ohmia - 35 megaohmia). ESD- jalkineiden avulla voidaan ehkäistä herkkien elektronisten laitteiden vaurioitumista.

Tällä tunnuksella varustetut jalkineet ovat metallittomia. Jalkineet ovat kevyet, eivätkä metallintunnistimet reagoi niihin. Ne täyttävät EN ISO 20345 -standardin vaatimukset.

Sievin PU -pohja kestää vahingoittumatta öljyä ja useimpia kemikaaleja. Sieviläisten jalkineiden öljynkestävyys täyttää EN 345 -standardin mukaiset vaatimukset.

Jalkineissa käytetään 90 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista valmistettua Primaloft® -lämmöneristystä. Vedenkestävä, hengittävä ja erittäin kevyt Primaloft®-lämmöneristys pitää jalkasi kuivina kaikissa olosuhteissa.

Pohjamateriaali PU Jalkineiden pohja on valmistettu FlexStep®-materiaalista. Yksikerroksinen polyuretaanipohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja antaa erinomaisen iskunvaimennuksen.

Naulanläpäisyvastus täyttää samat EN ISO 20345 vaatimukset kuin perinteinen teräksestä valmistettu naulaanastumissuoja. Teräs antaa kuitenkin paremman naulanläpäisyvastuksen, minkä vuoksi Sievi suosittelee vaativimpiin olosuhteisiin (esim. rakennuksille) teräksistä naulaanastumissuojaa.

Sievin kehittämä pohjarakenne antaa jalkineille hyvän iskunvaimennuskyvyn. Iskunvaimennus eliminoi tehokkaasti jalkapohjiin ja sitä kautta selkärankaan kohdistuvat iskut.

Komposiitista valmistettu varvassuoja on täysin metalliton ja täyttää EN ISO 20345 -standardin vaatimukset. Kärki eristää hyvin lämpöä ja kylmyyttä.

Tällä tunnuksella varustetut jalkineet sopivat kylmiin olosuhteisiin. Kylmyyttä eristävänä materiaalina on mallista riippuen lampaanvilla tai keinoturkis. Lisäksi joissakin jalkineissa käytetään tehokasta ThinsulateTM -kuitua.

Tällä tunnuksella varustetuissa jalkineissa käytetään vettähylkivää nahkaa.


162,05 €

(sis. alv 24%)


Tiesitkö että voit myös pyytää tarjousta tuotteistamme?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@finn-teho.fi tai puhelimitse +358(0)6-3520 200