Easy Roller Näytä suurempana

Easy Roller

Sievin kehittämän 3D-dry vuorin jalkaa vasten oleva materiaalikerros on erittäin kulutusta kestävää ja hengittävää. Se siirtää tehokkaasti kosteutta pois jalan pinnasta vuorin toiseen kerrokseen. Vuorin tekninen toinen kerros on erittäin tehokkaasti kosteutta imevää ja hengittävää materiaalia. Se imee ja siirtää jalkaa vasten olevan materiaalikerroksen läpi siirtyvän kosteuden jalkineen päällisrakenteeseen, jonka kautta kosteus poistuu jalkineesta. 3D-dry -rakenteen ansiosta vuori pysyy kuivana ja jalkineet tuntuvat miellyttäviltä. Jalkojesi on hyvä olla.

Antistaattisella rakenteella varustetut jalkineet purkavat hallitusti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Vastuksen raja-arvot ovat 100 kilo-ohmia - 1000 megaohmia.

Kevyet ja ilmavat ESD -jalkineet purkavat hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Niiden vastuksen raja-arvot ovat tavallisia antistaattisia jalkineita tiukemmat (100 kilo-ohmia - 35 megaohmia). ESD- jalkineiden avulla voidaan ehkäistä herkkien elektronisten laitteiden vaurioitumista.

Sievin PU -pohja kestää vahingoittumatta öljyä ja useimpia kemikaaleja. Sieviläisten jalkineiden öljynkestävyys täyttää EN 345 -standardin mukaiset vaatimukset.

Pohjamateriaali PU Jalkineiden pohja on valmistettu FlexStep®-materiaalista. Yksikerroksinen polyuretaanipohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja antaa erinomaisen iskunvaimennuksen.

Sievin kehittämä pohjarakenne antaa jalkineille hyvän iskunvaimennuskyvyn. Iskunvaimennus eliminoi tehokkaasti jalkapohjiin ja sitä kautta selkärankaan kohdistuvat iskut.


127,40 €

(sis. alv 24%)


Tiesitkö että voit myös pyytää tarjousta tuotteistamme?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@finn-teho.fi tai puhelimitse +358(0)6-3520 200