Kertakäyttöhaalarit

Kertakäyttöhaalari tarjoaa suojaa lialta, pölyltä ja roiskeilta useiden eri alojen tarpeisiin. Saatavilla on useiden eri CE-kategorioiden kertakäyttöhaalareita sen mukaan, millaisessa ympäristössä työskennellään ja mitä materiaaleja tai aineita käsitellään. Lähtö...

Kertakäyttöhaalari tarjoaa suojaa lialta, pölyltä ja roiskeilta useiden eri alojen tarpeisiin. Saatavilla on useiden eri CE-kategorioiden kertakäyttöhaalareita sen mukaan, millaisessa ympäristössä työskennellään ja mitä materiaaleja tai aineita käsitellään. Lähtökohtaisesti kertakäyttöhaalareita on valikoimissamme niin paljon, että jos sellaisia tarvitset, meiltä niitä saa! Saat kertakäyttöhaalareista lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä, kerromme niiden käyttömahdollisuuksista mielellämme lisää!

Kertakäyttöhaalareita on hyvä pitää saatavilla reilusti

Koska kertakäyttöhaalarit ovat kulutustavaraa, niitä kannattaa ostaa kerralla enemmän. Saat isoimmista eristä myös alennusta! Luonnollisesti kertakäyttöhaalareita myydään myös yksittäisinä kappaleina. Tutustu valikoimaan ja hanki kertakäyttöhaalarit vaikka koko vuodeksi kerralla! Saatte meiltä myös kovempiin olosuhteisiin sopivia, kemikaaleja kestäviä kertakäyttöhaalareita tiloihin, joissa käsitellään erilaisia ihokosketuksessa haitallisia kemikaaleja.

Lisää

Kertakäyttöhaalarit